LeasePlan neemt de rol van een echte expert op en regelt alles voor ons wagenpark, van A tot Z.

British Telecom (BT) is het grootste bedrijf in telecom wereldwijd en is in de loop van de jaren geëvolueerd naar een heus communicatie-oplossend bedrijf. “We werken met ongeveer 100 000 mensen, verspreid over 149 landen”, vertelt Inge Tubbax, Senior Buyer bij Benelux & Nordics BT Group, “Vroeger deed BT voornamelijk telecom, maar nu moet je ons vooral situeren bij communicatie-oplossingen voor bedrijven, zoals netwerken en cloud solutions. We werken vooral voor grote internationale organisaties, zoals de NATO en het Europees Parlement.”

Jarenlange samenwerking

De samenwerking tussen BT en LeasePlan bestaat al meer dan tien jaar. Vroeger had BT bedrijfswagens bij verschillende leasemaatschappijen, maar stilaan is dat gegroeid naar één leasemaatschappij voor al hun wagens: LeasePlan.

Vorig jaar schreef BT, om alles internationaal makkelijker te kunnen regelen, een pitch uit en ook daar kwam LeasePlan als beste uit de bus. Inge Tubbax benadrukt dat LeasePlan voor hen de rol van een echte expert opneemt, wat zeker noodzakelijk is gezien BT zelf niemand in huis heeft die verantwoordelijk is voor het beheer van met het wagenpark. LeasePlan regelt dus alles voor hun wagenpark, van A tot Z.
“LeasePlan is uit onze analyse als beste leasemaatschappij naar voren gekomen, enerzijds omdat hun leasetarieven binnen onze verwachtingen liggen, maar ook omdat de service die zij ons bieden toch wel vrij uniek is. LeasePlan zorgt er bijvoorbeeld voor dat gedurende 2 à 3 halve dagen per week een medewerker op onze kantoren aanwezig is, die alle communicatie met de bestuurders verzorgt. Dit heeft het uitgesproken voordeel dat er echt persoonlijk contact is in plaats van enkel telefonisch contact met een helpdesk”, aldus Inge Tubbax.

Inge Tubbax
Senior Buyer Benelux & Nordics BT Group - BT ltd.