Onze klanten kiezen voornamelijk voor operationele leasing omwille van het gemak dat het met zich meebrengt.

Het makelaarskantoor Akses werkt sinds een jaar samen met LeasePlan en ging  met LeasePlan in zee vanwege het ruime aanbod dat het leasebedrijf aanbiedt. In het beginstadium van de samenwerking werd vooral gefocust op interne productopleidingen, maar sinds kort kunnen de klanten van Akses ook kiezen voor operationele leasing via hun vertrouwde makelaarskantoor.

“Onze klanten kiezen voornamelijk voor operationele leasing omwille van het gemak dat het met zich meebrengt.”, aldus. “Een sterk argument is tevens dat je operationele leasing gewoon als kost kan ingeven, en dus niet in de balans hoeft in te geven.”

Ook makelaarskantoor Josar mag zich sinds twee weken Akses-kantoor noemen, zij komen voortaan samen naar buiten onder de noemer Akses Groep Verzekeringen. Peter Van der Cruys, zaakvoerder bij Josar, is overtuigd van de voordelen van operationele leasing. Wel benadrukt hij dat dit systeem nog niet voldoende gekend is, waardoor men nog al te vaak kiest voor een financiële leasing bij een bank. Peter raadt alvast operationele leasing aan elk makelaarskantoor aan, omdat hij aanvoelt dat het de klantenbinding aanzienlijk verbetert.

Hugo Pint
Zaakvoerder - Akses Groep