Operationele leasing is een alles-in-één formule met meer financiële zekerheid aan het einde van de rit.

Een jaar geleden ging het makelaarskantoor Kockaerts in zee met LeasePlan. Het kantoor was op zoek naar uitbreiding van hun productenassortiment en toonde interesse om operationele leasing via LeasePlan aan te bieden. Kockaerts ontvangt hierover erg positieve reacties, voornamelijk van  klanten die een  vrij beroep uitoefenen en KMO’s.  Kockaerts focust dan ook op deze twee doelgroepen door hen gerichte mailings te sturen betreffende de voordelen en boekhoudkundige verwerking van operationele leasing. 

“De klanten die kiezen voor de operationele leasing vallen vooral voor het aspect van permanente mobiliteit en het feit dat er geen administratieve rompslomp bij komt kijken. Het is een alles-in-één formule, wat ook meer financiële zekerheid geeft aan het einde van de rit, want men kan niet voor verrassingen komen te staan”, aldus André Kockaerts, zaakvoerder van Kockaerts zakenkantoor.

Zelf is Kockaerts erg opgetogen om via LeasePlan operationele leasing te kunnen aanbieden, ook als bescherming naar zijn verzekeringsklanten toe, die anders afgesnoept zouden worden door merkgarages. André Kockaerts benadrukt ook het feit dat ze zelf in de branche van financieel advies zitten en het dus een pluspunt is dat ze nu ook op dit vlak vakkundig kunnen adviseren naar hun klanten toe.

André Kockaerts
Zaakvoerder - Kockaerts zakenkantoor