Operationele leasing zorgt als all-in formule voor een gerust gevoel

Rigo Meys Verzekeringen, het makelaarskantoor uit Linden, koos anderhalf jaar geleden voor het aanbieden van operationele leasing in samenwerking met LeasePlan. Het kantoor zag een perfecte opportuniteit om de dienstverlening uit te breiden. Rigo Meys, zaakvoerder bij Rigo Meys Verzekeringen, haalt aan dat operationele leasing voor velen nog onbekend terrein is, maar dat de interesse snel is gewekt eens men inzicht krijgt in de voordelen ervan.

“Doorgaans is vooral financiële leasing erg gekend, maar eens duidelijk is wat operationele leasing inhoudt, wordt toch vaak gekozen voor deze laatste formule, door de zekerheid dat er geen extra kosten zullen opduiken. Operationele leasing zorgt als all-in formule voor een gerust gevoel”, aldus Meneer Meys.

Rigo Meys vindt het ook een pluspunt dat hij als verzekeringsmakelaar een dergelijk product kan aanbieden, omdat hij op deze manier zijn klanten iets kan aanreiken wat de meeste van zijn concurrenten niet in hun schuif hebben. Daarnaast kan via operationele leasing ook een andere doelgroep aangesproken worden en kan het kantoor daardoor nieuwe klanten aantrekken. “Bovendien is het ook nog eens heel erg aangenaam om samen te werken met LeasePlan”, besluit de zaakvoerder.

Rigo Meys
Zaakvoerder - Rigo Meys Verzekeringen