Uw klanten rekenen op uw service, zoals u rekent op onze service

Bij het beheer van voertuigen draait alles om mobiliteit. Bij lichte bedrijfsvoertuigen zelfs nog méér dan bij personenwagens. Want in vele gevallen zijn lichte bedrijfsvoertuigen cruciaal voor de bedrijfsactiviteiten. Een voertuig dat geïmmobiliseerd aan de kant staat, heeft namelijk een directe en gevoelige impact op het zakencijfer.

LeasePlan heeft een gestructureerde benadering voor het beheer van lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) die gebaseerd is op 3 belangrijke pijlers: het minimaliseren van de geplande en ongeplande stilstand van een voertuig, het optimaliseren van het LCV kostenbeheer en het managen van het bestuurdersgedrag.

Het LeasePlan LCV team helpt u uw lichte bedrijfsvoertuigen te beheren zodat u uw klanten effectief en efficiënt producten en diensten kunt leveren.

Wilt u graag meer weten over onze oplossingen ? Uw vertrouwde LeasePlan account manager geeft u graag meer informatie.

Nog geen klant? Contacteer LeasePlan op het nummer 02-722 62 11 of mail naar leaseplan@leaseplan.be voor meer informatie.

Een bestelwagen is geen auto

LeasePlan biedt u vandaag een oplossing op maat die niet alleen tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van een bestelwagenpark, maar die ook de administratieve en operationele rompslomp beperkt.

Onze 3 pijler-visie

LeasePlan heeft een gestructureerde benadering voor het beheer van lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) die gebaseerd is op 3 belangrijke pijlers:

  • Het minimaliseren van de geplande en ongeplande stilstand van een voertuig
  • Het optimaliseren van het LCV cost management
  • Het managen van het bestuurdersgedrag

Stappenplan

We gaan u niet vertellen hoe u uw zaak moet besturen. U weet maar al te goed aan welke behoeften uw wagenpark moet beantwoorden. Maar we kunnen u wel helpen de juiste wagen te vinden voor de job.

LeasePlan ontwikkelde een 7-stappenplan afgestemd op al uw behoeften. Onze experts in lichte bedrijfsvoertuigen analyseren uw specifieke activiteit en bepalen het belang van uw voertuigenpark in functie van uw zakenobjectieven.