De ideale bestelwagen voor elke job … en elk budget

LeasePlan is dé specialist op het vlak van bestelwagens. It’s easier to leaseplan, dat is onze filosofie. Dat geldt voor onze hele dienstverlening en dus ook voor onze website!

LeasePlan biedt u daarom de LeaseCalculator, waarmee u de exacte en actuele prijs berekent van alle mogelijke bestelwagens (inclusief alle opties, packs ...). Of u nu op zoek bent naar een specifiek model, of lijstjes wilt maken van alle verschillende opties binnen uw leasebudget … de tool maakt het u bijzonder makkelijk.

Stel nu meteen uw model samen! U kunt ook geconfigureerde modellen bewaren en in een paar clicks contact met ons opnemen voor een officiële offerte. En als u dat wenst, kunt u uw wagen zelfs meteen online bestellen. Wij updaten de calculator meerdere keren per dag met de laatste prijzen, promoties en LeasePlan-kortingen. De prijzen zijn inclusief de LeasePlan-services zijn inbegrepen in de prijzen.

Onze gecertificeerde adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Budget is hierbij een bepalende factor, maar belangrijk is ook waarvoor u de wagen gebruikt (vervoer over korte/lange afstanden, geen/veelvuldige stops ...). Wij weten er alles van en helpen u graag verder met onafhankelijk advies over alle merken.

Bereken nu uw leaseprijs

 

Voor bedrijven met een wagenpark met meer dan 20 voertuigen bieden wij een ander dienstenpakket. Meer info

De LeaseCalculator voor bestelwagensStel zelf uw bestelwagen samen. Beantwoord eerst onderstaande vragen.

LeasePlan vindt het belangrijk om u een aanbod op maat te kunnen bieden. De manier waarop u uw voertuig gebruikt heeft namelijk een belangrijke impact op de keuze ervan. Met 5 eenvoudige muisklikken passen wij ons aanbod aan op uw maat.
0 cm
300 cm
0 cm
400 cm
0 cm
600 cm
Door een minimale en maximale afmeting van de laadruimte te selecteren, beperkt u de lijst van beschikbare voertuigen.
0 kg
5.000 kg
Door een minimaal en maximaal laadvermogen te selecteren, beperkt u de lijst van beschikbare voertuigen. Het maximale laadvermogen kan beïnvloed worden door de gekozen opties en accessoires.