Wagenpark van meer dan 20 wagens?

U beheert een uitgebreid wagenpark van meer dan 20 wagens en verkiest om het wagenparkbeheer over te laten aan een specialist? LeasePlan biedt u diverse moduleerbare formules aan, op maat van uw bedrijf, omdat wij weten dat iedere organisatie specifieke verwachtingen heeft.

Onze LeasePlan experts zijn er dan ook om u permanent te adviseren zodat uw wagenparkbeheer op rolletjes loopt.

Van loutere financiering tot volledige Fleet Outsourcing: LeasePlan heeft de ideale sleuteloplossing voor u. Onze specialisten maken u graag wegwijs. En tonen u de formule die het beste bij u past.

Wat u ook kiest ... we garanderen u een comfortabele rit.

Leaseformules

LeasePlan biedt u diverse moduleerbare formules aan, op maat van uw bedrijf, omdat wij weten dat iedere organisatie specifieke verwachtingen heeft.

Ontdek de mogelijkheden van operationele leasing en de oplossing die inspeelt op uw specifieke behoeften.

 

Fleet services

Wat verwacht u van uw wagenpark en het beheer ervan? Een belangrijke vraag waarbij we steeds even halt moeten houden. Een enkele vraag die echter een heel wat antwoorden kan genereren. Want elke vloot is anders. Elke organisatie heeft andere prioriteiten. Andere verwachtingen.

LeasePlan speelt perfect in op elke mogelijke situatie of verwachting.

Online tools

Nieuwe technologie maakt nieuwe ontwikkelingen mogelijk. Onder meer voor betere kostenbeheersing en efficiënter kiezen en bestellen.

We vinden het noodzakelijk om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten en om onze producten en specialismen verder te ontwikkelen. Daarbij blijven uw wensen altijd het uitgangspunt.

Publieke sector

Speciaal voor overheidsinstanties stelde LeasePlan een interessant leasepakket samen. Elementen als exact inzicht in kosten en passende mobiliteitsoplossingen staan hierin centraal.

 

Fiscaliteit

Over fiscale en financiële zaken zijn regelmatig vragen. Bovendien is de belastingwetgeving rondom de auto van de zaak onderhevig aan veranderingen, wat dit onderwerp levendig houdt.

Global solutions

Hebt u een wagenpark dat verspreid is over verschillende landen? LeasePlan biedt u de zekerheid van één professionele partner én de grenzeloze inzet van 32 LeasePlan-vestigingen wereldwijd, waar een gedegen reputatie werd opgebouwd voor het leveren van leaseoplossingen.

 

Klanten vertellen

Operationele leasing zorgt als all-in formule voor een gerust gevoel
Rigo Meys
Zaakvoerder - Rigo Meys Verzekeringen
Onze klanten kiezen voornamelijk voor operationele leasing omwille van het gemak dat het met zich meebrengt.
Hugo Pint
Zaakvoerder - Akses Groep
Operationele leasing is een alles-in-één formule met meer financiële zekerheid aan het einde van de rit.
André Kockaerts
Zaakvoerder - Kockaerts zakenkantoor