Nuttige info

Rijdt u in een LeasePlan-wagen? Dan vindt u op dit gedeelte van onze website alle informatie die u nodig hebt. Log in op My LeasePlan, de online portal voor al uw autoleasevragen.

Driver Services

LeasePlan Driver Services is hét aanspreekpunt voor alle bestuurders van een LeasePlan-wagen.

Hebt u een vraag over uw LeasePlan-auto? Bel dan met de medewerkers van Driver Services op het telefoonnummer 078-150 600. Belt u vanuit het buitenland? Kies dan +32-2-722 60 00.

Integrated Services

Een bandenprobleem? Een kras in de carrosserie? Een kapotte ruit? Dan kunt u natuurlijk terecht bij een van onze partners. Wat u misschien (nog) niet weet, is dat een netwerk van vijf partners, nl. Care, Carglass®, Carmasters, Ceva en Q Team uw voertuig ook op andere punten controleren. Bij LeasePlan noemen we dat “Integrated Services”.

Onderhoud, reparatie en banden

U rijdt in een LeasePlan wagen?

Dan vindt u hier alle relevante informatie over onderhoud, technische reparaties, vervangwagen en banden. U leest hier ook hoe u de terugbetaling kunt vragen van diverse kosten.

Schade

Schade aan uw leaseauto is op zich al een vervelende gebeurtenis. Het is daarom goed om te weten wat u moet doen als het u overkomt.

LeasePlan begeleidt de gehele schadeafhandeling voor u.

Hulpverlening

U staat stil langs de weg door pech of een ongeval? Afhankelijk van de formule waarvoor uw bedrijf koos, biedt LeasePlan Assistance u hulp in binnen- en/of buitenland bij immobilisatie van uw voertuig.

Einde contract

Een onverwachte factuur aan het einde van uw leasingcontract kan u maar beter vermijden. Wij hebben daarom alles rond eindecontractschade voor u op een rijtje gezet.