Consultancy Services

Het beheer van uw wagenpark en mobiliteit is vandaag complexer dan ooit. Het draait allemaal om het evenwicht tussen kosten, comfort voor de bestuurders, en milieukwesties.

LeasePlan Consultancy Services levert tactisch en strategisch advies in verband met uw wagenpark en mobiliteit. Daarbij passen wij de Triple Bottom Line-benadering toe, wat betekent dat wij rekening houden met zowel economische, ecologische als maatschappelijke aspecten om u een oplossing te bieden op maat van uw behoeften.

 

Onze diensten

We bieden een breed gamma diensten aan, met zowel gebruiksklare standaardproducten als op maat ontwikkelde consultancyoplossingen. Ons ervaren team van consultants heeft beproefde ervaring met het realiseren van een hele reeks voordelen voor onze klanten.

Een samenwerking begint meestal met een analyse van uw wagenpark: Hoe staat uw wagenpark er vandaag voor en wat zijn de probleemgebieden? Hoe kunnen ze verbeterd worden? Het resultaat van deze analyse vormt het startpunt voor andere studies, bijvoorbeeld voor procesverbeteringen, kostenbesparingen of mobiliteitsadvies.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier de case van een tevreden klant.

 

White papers

Bent u klaar voor een elektrische vloot? Of zoekt u alternatieve mobiliteitsoplossingen?

LeasePlan Consultancy Services zocht het voor u uit. In onze white papers belichten wij beide onderwerpen en zetten wij de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

  

 

Vertrouwelijkheid

Vertrouwen en geloofwaardigheid zijn voor ons essentieel om de potentiële optimalisaties voor onze klanten waar te maken. Hoewel wij een beroep kunnen doen op de 40 jaar expertise en best practices van LeasePlan, treden wij als onafhankelijke entiteit op.

 

Testimonial

LeasePlan Consultancy Services hecht veel belang aan tevreden klanten. Bekijk hier de getuigenis van een tevreden klant.

 

Contacteer ons

Wilt u graag meer weten over onze oplossingen? Uw vertrouwde LeasePlan account manager geeft u graag meer informatie.
Nog geen klant? Contacteer LeasePlan op het nummer 02-722 62 11 of mail naar consultancy@leaseplan.be voor meer informatie.