LeasePlan Belgium bestaat sinds 1972. Als pionier in leasing en wagenparkbeheer is de onderneming uitgegroeid tot marktleider in België. Als marktleider beheert LeasePlan een vloot van meer dan 50.000 voertuigen. Van kleine KMO tot grote multinational, elk van onze klanten krijgt de aandacht die hij verdient. Ook met één wagen in portefeuille.

LeasePlan België is een dochteronderneming van LeasePlan Corporation en is lid van Renta. LeasePlan Corporation is actief in dertig landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing.

Onze visie

Wij streven naar een optimaal partnerschap. Dat kan alleen via een goede dialoog. Zodat wij uw wagenparkpolitiek tot in de puntjes kunnen uitvoeren. En u perfect weet waaraan u toe bent. LeasePlan rust allerminst op haar lauweren. Net als u blijven we constant in beweging. Met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. De uitdieping van onze knowhow en ervaring. Maar ook met een constante verbetering van onze kwaliteit.

De opwarming van de aarde is een feit. De CO2-uitstoot ligt mee aan de basis hiervan. LeasePlan wil de verantwoordelijkheid op zich nemen, samen met fleetmanagers en bestuurders van bedrijfswagens en ontwikkelde GreenPlan. GreenPlan is een concreet stappenplan van LeasePlan om op korte termijn uw wagenpark milieuvriendelijker te maken.

Het doel is duidelijk: kiezen voor een beter milieu en tegelijk kosten besparen op uw vloot.