Intentions

In de vorige editie van Intentions informeerden we u reeds over de ondertussen in voege getreden lage-emissiezone (LEZ) in de Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever. 

Intentions

537 euro voor een dieselwagen en 547 euro voor een benzinewagen: dat zijn de bedragen die een Belg maandelijks moet afdokken voor een middenklasser (type Volkswagen Golf of Renault Clio). België zit op die manier in de top 10 van Europese landen, waar het bezit van een wagen het meeste geld kost. Dat is alvast een van de bevindingen uit de LeasePlan Carcost Index 2016. 

Intentions

Het inleverproces voor voertuigen aan het einde van het contract wordt zoals u het gewend bent van LeasePlan zo professioneel mogelijk aangepakt. Dat resulteert in een transparante service voor de klanten die een LeasePlan-voertuig leasen of overnemen. Om dit proces vlot te laten verlopen heeft LeasePlan minimumnormen opgesteld met betrekking tot de verwachte toestand waarin elke leasewagen wordt ingeleverd.

Intentions

Uw LeasePlan-bedrijfswagen is voor u een steun en toeverlaat voor uw dagelijkse verplaatsingen. Maar weet u er wel alles over? Intentions lijstte voor u de belangrijkste vragen op. 

Intentions

Bij de komst van de lente hoort steeds de wissel van winter- naar zomerbanden. Via My LeasePlan komt u binnen een paar muisklikken te weten in welke bandencentrale uw zomerbanden werden opgeslagen.

Intentions

De leasingsector staat niet stil en wij evenmin. We blijven er alles aan doen om te blijven evolueren. Maar ook door u te informeren over het laatste nieuws betreffende LeasePlan en de leasingsector. Dat is echter niet het enige wat te ontdekken valt in deze nieuwe editie van Intentions!  

Intentions

Schréder is al meer dan 100 jaar een leidinggevende onderneming op het vlak van openbare en professionele verlichting. Aan de hand van hoogtechnologische digitale oplossingen, helpt Schréder steden en grote infrastructuurprojecten op de vijf continenten om de overstap te maken naar led-technologie. 

Intentions

LeasePlan is sinds een jaar de vaste leasingpartner van Mitsubishi onder het M-label. Een partnership waar Beherman Group, de invoerder van de Japanse constructeur heel tevreden over is. LeasePlan heeft immers de expertise om de specifieke doelgroep van Mitsubishi op zijn wenken te bedienen. 

Intentions

SUV (of crossover) en ecologie lijken op het eerste gezicht niet meteen hand in hand te gaan. Dit misverstand mogen we voortaan overboord gooien. Dit heeft onder meer te maken met het gebruik van hybride en/of elektrische technologie! Om uzelf te overtuigen, nodigen we u uit om even een blik te werpen op de configurator van LeasePlan …

Intentions

Sinds 1 januari 2017 kunt u aan de Belgische tankstations geen Eurosuper 95 meer tanken. De brandstof werd vervangen door E10, een mengsel dat 10 procent bio-ethanol bevat.