Stap snel in én uit
met FlexiPlan

Autoverhuur vanaf
1 dag tot 23 maanden

Nieuwe medewerkers, freelancers, expats, collega's ad interim... Vaak hebt u geen idee hoe lang ze in uw bedrijf blijven, toch hebben ze een bedrijfswagen nodig, al is het maar als aanloopwagen. Het liefst van vandaag op morgen, met de nodige opties erbij.


U sluit een contract af voor een periode van 1 dag tot 23 maanden. Wij hanteren het beste tarief in functie van de huurperiode. Hoe langer u huurt, hoe goedkoper het wordt.
Vandaag besteld, is morgen geleverd!


Tot op vandaag kon u kiezen voor een huurwagen of een operationele leasing.
In beide gevallen, bij nader inzien een nogal dure oplossing. Een huurwagen is duurder dan een operationele leasing. Bij een operationele leasing hebt u te maken met een verbrekingsvergoeding indien u voor het einde van het contract wil stopzetten...


Daarom is er nu FlexiPlan.

Waarom kiezen
voor FlexiPlan?

  1. U kunt al een auto huren voor een periode van 1 dag tot 23 maanden.
  2. U kiest voor de goedkoopste oplossing (indien u huurt voor een onbekende termijn).
  3. U kiest een ruim aanbod van voertuigcategorieën, met standaardopties zoals automatische versnellingen, airco...
  1. Auto vandaag besteld? Dan staat hij morgen voor de deur.
  2. U kunt uw contract op elk moment opzeggen. Want u betaalt per dag, per week of per maand tot wanneer u ons laat weten dat u de auto niet langer nodig heeft.
  3. Bij opzeg van uw contract betaalt u geen verbrekingsvergoeding.

Een auto voor elke job
en elk budget

FlexiPlan is een flexibele huurformule wanneer u samenwerkt met expats, freelancers, projectgerelateerde medewerkers, collega's ad interim of gewoon nieuwe collega's die bij uw bedrijf aan de slag gaan.


Wilt u één of meerdere wagens leasen voor uw bedrijf, dan kunt u kiezen uit verschillende categorieën: van compacte stadswagen tot monovolume/bestelwagen. Voor elk is er wat wils.

FlexiPlan is huren zonder zorgen. U krijgt een auto op korte termijn met bijna de service van een operationele leasing. Elk FlexiPlan-contract omvat verzekering, boeteadministratie, onderhoud, banden, fuel (indien gewenst)...


U hebt slechts één LeasePlan-contactpersoon die de reservatie, opvolging én rapportering van uw FlexiPlan-voertuig(en) verzorgt samen met de rest van uw vloot.

Interesse? Laat uw gegevens
achter voor een offerte op maat

Wilt u een offerte op maat voor 1 of meerdere wagens? Of gewoon wat meer uitleg over FlexiPlan?
Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.